Dzień dobry w ten upalny dzień
Blacharz/lakiernik warszawa
Zwiń
X
-
kolega nasz klubowy tutaj bardzo dobrze robi http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=36937 , (warsztat znajduje się obok cmentarza bródnowskiego lub szpitala bródnowskiego, okolica CH Targówek)ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
była O1 1,9 tdi ahf ( 125 KM, 275 nm ), jest O2 fl, 1,9 tdi bxe ( 143,8 KM, 336,6 nm ) Biała Strzała:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...173266#1173266
Serwis By DGW
Komentarz
-
-
podaje namiary do naszego lakiernika OCP ,bo znikły namiary. Paweł pracuje na Bródnie .ul. Chodecka 1A
03-332 Warszawa, Targówek. www.auto-mlynarski.pl Powołujcie sie zawsze na OCP i pytajcie o Pawła ,,pskosza" . Często tam można spotkać octavie OCP i jeszcze jedno proście,żeby Paweł robił Wam samochody,bo tam jest kilku lakierników.ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
w samej warszawie to nie, ale robiłem samochód w Kamieńczyku nad Bugiem. 2x taniej niż w Warszawie i zrobił robotę której warsiawskie baletnice nie chciały się nawet tykać. i zrobił!
btw, 3/4 jego klientów to warszawiacy, którzy też mają dośc jaśnie panów w warsztatach warszawskich.
jakby co, służę namiarami. jak komuś nie po drodze, to drugi dobry namiar mam koło Garwolina.Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RAFAŁKAMILSKI Zobacz wpisPisałem do Pawła i już tam nie pracuje i nie poleca TEGO WARSZTATU!!!!!
Po więcej info piszcie do Pawła na priv.
Komentarz
-
-
Ja w końcu oddałem do zrobienia na henrykowie na Białołęce. Specjalizują się w mercedesach, jednak mają też podobno dobrego lakiernika. Znajomy który u nich robił mi polecił. Miałem do zrobienia dół drzwi prawych tylnych i odprysk od kamienia na lewych tylnych. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Za całość ok 400 zł. Nie wiem czy to dużo czy mało za taką robotę ??.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BASTIAN001 Zobacz wpisCzy ktoś ma wiedze gdzie aktualnie pracuje kolega pskosz..czy dalej w branży..?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BASTIAN001 Zobacz wpisCzy ktoś ma wiedze gdzie aktualnie pracuje kolega pskosz..czy dalej w branży..?Ostatnio edytowany przez mozgi; 5659. Powód: PS. Na fecbooku OCP się udziela, ale ostatnio dostał bana na 3 dni :( {ma imię i nazwisko}ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mozgi Zobacz wpis
Paweł dalej pracuje w branży tylko w innym warsztacie i dalej specjalizuje w tym co robi
Komentarz
-
-
podaje namiary do naszego lakiernika OCP ,bo znikły namiary. Paweł pracuje na Bródnie .ul. Chodecka 1A
03-332 Warszawa, Targówek. Lakiernik, Blacharz samochodowy, Naprawy powypadkowe - Warszawa Powołujcie sie zawsze na OCP i pytajcie o Pawła ,,pskosza" . Często tam można spotkać octavie OCP i jeszcze jedno proście,żeby Paweł robił Wam samochody,bo tam jest kilku lakierników.
Odnośnie warsztatu na Pradze, gdzie pracował pskosz, ponieważ już tam nie pracuje, mogę szczerze napisać, jak wyglądała wizyta tam z Focusem.
Przyjechałem z obitą prawą tylną ćwiartką, zderzakiem i klapą. Pokazałem papier z OC, ile mam na naprawę. Majster wyszedł z kanciapy, patrzył długo, w końcu powiedział że nie zrobią tego za te pieniądze. W tym czasie wyszedł pskosz, przywitał się. Był zdziwiony że szef nie chce tej roboty. Mina mu zrzedła gdy zobaczył co jest rozbite. Po dłuższej chwili wrócił do swojej pracy.
Majster w końcu się odezwał że chce za robociznę 12 tysięcy (samochód wart 10k...). Zamurowało mnie a on się odwrócił dupą do mnie i sobie poszedł. Buc jeden, nawet nie chciał rozmawiać gdy poszedłem za nim zapytać co i jak. Widać było że ma w dupie i chce po prostu spławić. Był ze mną gość od aut zastępczych, też się zdziwił o co kaman i dopiero w rozmowie z nim pan mechanik raczył szerzej otworzyć dziób że mu się taka naprawa nie opłaca. Tak, że nie polecam.
Koledzy zza Warszawy poratowali namiarami na mechaników u siebie. Teraz mam już kolejny samochód i już wiem że naprawia się go poza Warszawą, jeśli tylko można.
Co do cen, to kolega gdzieś na mieście robił sedana średniej klasy któremu jego żona poobijała cały bok. Z AC poszło, więc mu to zwisało. Ale koszt naprawy w Warszawie był też porównywalny, czyli ok 12 tysi.Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
kolega pskosz pracuje w zakładzie lakierniczym w Zielonce , piszcie do niego na priv jak cośASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BASTIAN001 Zobacz wpis@mozgi odwiedziłeś jego nowe miejsce pracy..?
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Komentarz